Als de zomer aanbreekt, zijn we al gauw geneigd om ons favoriete zomerparfum uit de kast te halen. Die ruikt misschien heel lekker en vertrouwd... maar, spannend is het niet. Misschien wordt het eens tijd om je stoute schoenen aan te trekken. Durf jij deze zomer uit je comfort zone te stappen en een nieuw parfum te ontdekken? Wij helpen je bij het vinden van een uniek parfum met bijzondere geurnoten. We hebben drie tropische geurnoten geselecteerd die niet voor de hand liggend zijn als we denken aan de zomer. Juist dat maakt deze buitengewone parfums 10x lekkerder!

Munt

Deze aromatische plant kennen wij als verfrissend aroma in de wereld van parfum. Munt staat bekend om haar fruitige en scherpe karakter en is daarom ideaal voor de zomer. Het aroma van munt mengt zich zeer plezierig met cederhout, citroen, mandarijn, tijm en nog veel meer geurnoten.

Parfum met munt

Atelier Oblique - Marble Sea

Vijg

Vijgen hebben een heerlijk zoete en zonnige smaak en zijn zeer inspirerend voor parfumeurs. Een vijgenakkoord wordt gecreëerd door rijpe fruitige aspecten te combineren met bitter, groene en melkachtige geurnoten. Vijgen ruiken fruitig, zonnig, melk-achtig, groen, zoet en een tikje houtachtig. In een parfum komt vijg mooi tot zijn recht met houtachtige geurnoten of een kokos-akkoord. 

Parfum met vijg

Régime des Fleurs - Vines

Neroli

Neroli ruikt citrus-achtig, licht bitter, warm, zonnig en romantisch. Het heeft een oranje kleur, honingachtig, en doet een beetje denken aan jasmijn. Neroli is het destillaat uit de sinaasappelbloesem. Neroli ruikt licht-fris en heeft iets weg van de rijke geur van jasmijn weg (indol-achtig voor de kenners).

Parfum met neroli

SG79 | STHLM - No23

juni 15, 2021