Ben jij een man die al maanden, of zelfs jaren opzoek is naar het juiste parfum? Een parfum waarvoor iedere vrouw even achterom kijkt, omdat je stiekem toch een beetje houdt van de aandacht? Er is een enorm aanbod van parfums en het lijkt soms onmogelijk om een parfum te vinden dat bij je past, maar ook geliefd is bij (eventuele) partners. Wij kennen een aantal parfums waarmee je altijd goed zit, in ieder geval bij de ladies.

Ben je vrijgezel of zit je in een relatie, en ben je opzoek naar iets meer spanning en liefde? Met één van de volgende parfum tips moet dat zeker goed komen!

Le Male - JP Gaultier

Dit populaire parfum van JP Gaultier is al een aantal jaren zeer geliefd bij mannen. Misschien heeft dit te maken met het feit dat het parfum ook bij vrouwen zeer in de smaak valt. Met de kenmerkende flacon in de vorm van een mannentorso, valt dit parfum erg op. Het is oriëntaals, fris kruidig en aromatisch, met een zoete touch van vanille. Het versterkt de natuurlijke mannelijkheid. Dit parfum is een echte klassieker voor de man die ervan houdt om sexy en aantrekkelijk gevonden te worden.

Terre D'Hermès - Hermès

Een trendy parfum dat de afgelopen jaren snel tot zijn recht is gekomen. Het is elegant, luchtig en fris. Het parfum heeft een klassieke opstelling: frisse citrusnoten in de top, aardachtige elementen in de basis met een mix van kruidige roze peper en een houtachtige basis, gedomineerd door scherp Atlas cederhout. Het parfum is de favoriet van de Engelse prince Harry. Wie weet sla jij met dit parfum jouw eigen Meghan aan de haak!

Kirk - Mirko Buffini

Kirk is een parfum voor de gedurfde man, die ervan houdt om op te vallen. Geen bekende parfums voor jou, maar iets unieks en exceptioneels? Zoek niet verder! Kirk is aromatisch, fris kruidig en heeft een houtachtige basis. Een top van peper en komijn, een bloemig hart van lavendel en lelietje-van-dalen, de basis bestaat uit mos, leder en houtsoorten. Zo iets kom je niet vaak tegen (en vrouwen dus ook niet).

The One For Men - Dolce & Gabbana

Dit parfum is ontzettend verleidelijk. Een man die weet wat hij wil, die vastberaden is en macht heeft; dat is wat je uitstraalt als je The One draagt. Laat dit nou net zijn wat vrouwen willen in een man! Zeer geliefd, populair bij velen en toch blijft het een tijdloos parfum. Een aromatisch top van citrus en kruiden, scherpe ceder en bloesem in het hard, een basis amber, ceder en tabak. Met dit parfum zit je altijd goed!

L'Essence de Flaboyance - YVRA

Achter dit parfum schuilt een heel bijzonder verhaal. Het parfum is een ode aan de befaamde Porfirio Rubirosa: een racecar driver en polospeler uit de jaren '20. Rubirosa was zeer geliefd was bij de vrouwen. Peper, hout, leder... Kom meer te weten over dit zeer mysterieuze en zwoele parfum - dat overigens ook zeer geliefd is bij de vrouwen - in de review op ons YouTube-kanaal. Zeker het kijken waard!

mei 15, 2020