Het is geen wonder dat de zomer een grote inspiratiebron is voor veel parfums. De kleurrijke zonsondergangen, een koele zeebries op een warme zomerdag, een zoete, sappige fruitsalade... De zomer zit vol geurige en kleurrijke sensaties die veel inspiratie bieden. Er zijn dan ook een aantal parfumhuizen die de zomer als inspiratiebron gebruiken. Deze niche merken weten als geen ander hoe ze dat tintelende, zomerse gevoel kunnen nabootsen in hun parfumcreaties. In dit blog kom je te weten hoe de zomer onze favoriete niche parfumhuizen heeft geïnspireerd!

CRA-YON

Zweeds parfumhuis CRA-YON heeft de perfecte parfum garderobe gecreëerd die zich aansluit bij jouw sociale agenda. En laten we ervan uit gaan dat die deze zomer weer helemaal volgepland staat! Ondanks dat duurzaamheid bij dit parfumhuis hoog aangeschreven staat, sluiten ze geen compromissen als het draait om de geurnoten. Zijn meest geliefde parfums hebben de zon, zomer en vakantie als inspiratiebron.

Probeer eens: CRA-YON - Passport Amour

Ontdek hier de gehele collectie van CRA-YON

Alex Simone

Eric Rousseau, oprichter van parfumhuis Alex Simone, werd verliefd op het dromerige landschap van de Franse Riviéra, wat de inspiratiebron werd voor zijn merk. Maak een reis door de verfijnde en romantische sfeer van de Franse Kust, van Cannes en Menton tot aan Grasse. Prachtige hotels met uitgestrekte tuinen met schaduwen van palmen, rotsachtige kliffen die in de Middellandse zee duiken, citroenbomen met weelderig gebladerte en velden met rozen en jasmijn... Dit parfumhuis schreeuwt zomer.

Probeer eens: Alex Simone - En Terrasse

Ontdek hier de gehele collectie van Alex Simone

Comptoir Sud Pacifique

De geschiedenis van Comptoir Sud Pacifique begint met een reis naar Polynesië. De indrukken die tijdens deze reis werden ervaren, legden de basis voor de exotische creaties van deze Franse parfumerie. Valérie Panelli heeft het parfumhuis in 2011 overgenomen. Ze wil de geuren van de wereld omtoveren tot parfums. De geuren die zij tegenkwam tijdens haar talrijke reizen vormen de inspiratiebron voor de parfumcollectie.

Probeer eens: Comptoir Sud Pacifique - Aqua Motu

Ontdek hier de gehele collectie van Comptoir Sud Pacifique

juni 22, 2021