Ben jij opzoek naar een nieuw parfum, dan zal je in eerste instantie vast naar jouw lokale parfumerie of drogist gaan. Of je hier jouw signature scent gaat vinden? Wij denken van niet. Hoogstwaarschijnlijk kom je daar dezelfde standaard parfums tegen die je al jaren kent. Het zijn geuren van bekende parfumhuizen, denk aan merken als Chanel, Lancôme, Dior... Het zijn prestige parfums die heerlijk ruiken, maar ook heel vertrouwd. Bijna té vertrouwd... Alsof je vijf mensen kent die precies datzelfde parfum dragen. Wij hebben dé oplossing: een groot assortiment met bekende en onbekende merken.

 'Jouw' geur

We begrijpen dat de zoektocht naar een parfum dat écht bij jou past een aardig proces is. Naar onze mening hoort deze zoektocht leuk, verassend en effectief te zijn! Op basis van onze parfumquiz kom je er gauw achter in welk geurprofiel je moet zoeken. Wat voor geur vind je lekker ruiken? Welk parfum heb je eerder gedragen? Met de filters sorteer je gemakkelijk wat je lekker vindt en wat niet. Door middel van de quiz kom je erachter wat jouw favoriete geurfamilie en geurnoten zijn. Zo vind je precies waar je voortaan naar opzoek kan gaan en wat bij je past. Ook krijg je van ons alvast een paar aanbevelingen. Wie weet heb jij binnenkort jouw signature scent gevonden!
Meer lezen over geurfamilies? Dat kan hier!

Niche parfums

Daarnaast bestaat ons aanbod niet alleen uit prestige parfums, zoals we hiervoor noemden. We hebben ook een groot aanbod niche parfums. Maar wat zijn niche parfums eigenlijk? Niche parfums zijn exclusieve geuren die zelden of nooit te vinden zijn in parfumerieën. Ze zijn zeer uniek en van hoge kwaliteit. Ben jij opzoek naar een parfum dat niemand eerder rook? Neem dan eens een kijkje tussen onze niche collectie. Wil jij meer weten over wat niche parfums zo speciaal maakt? Klik dan hier.

Parfumado's oplossing

We hebben een enorm aanbod dat bestaat uit meer dan 400 parfums. Je hoeft bij ons geen dure fles te kopen met het risico dat de geur thuis tegenvalt. Want zeg nou zelf, hoe sterk zijn je reukzintuigen écht in een parfumerie waar het walmt van meerdere parfums door elkaar? Bij ons kan je thuis in alle comfort iedere maand een nieuw parfum proberen. Omdat onze flacons genoeg sprays bevatten voor een hele maand, heb je genoeg tijd om het parfum zelf te ontdekken in meerdere situaties. Hoe bevalt het parfum op kantoor? Tijdens een avondje stappen? Ontdek het zelf! En als het parfum toch tegenvalt, probeer je de volgende maand gewoon een nieuwe ;)

Hieronder hebben we alvast een aantal van onze favorieten parfums geselecteerd.

Voor haar

Tuberose - Daniel Josier (probeer hier)

Dit parfum van Daniel Josier is een van onze nieuwste parfums. Met een kruidige top in combinatie met roze bessen, een bloemig hart van onder anderen Ylang-Ylang en tuberoos en een basis van witte musk, vanille en eikenmos. Heel vrouwelijk en krachtig.

Voor hem


Zeste D'Or - Evody (probeer hier)

Zeste D'Or: een gouden schil. Dit parfum wordt gekenmerkt door haar citrus top van bergamot en citroen. De opening is fris en fruitig en wordt in balans gebracht door kruidige elementen van rozemarijn en kardemom. Een parfum voor mannen die houden van iets unieks.

Voor hem en haar (unisex)


Passport Amour - Cra-Yon (probeer hier)

Dit parfum wordt beschouwt als een paspoort naar de liefde... Het brengt je direct naar een andere wereld waar je overgoten wordt met sensuele geurnoten van rozen en warme houtsoorten. Voor zowel vrouwen als mannen.

augustus 07, 2020