Pop icoon Ariana Grande; wie kent haar niet. Al van jongs af aan staat deze beauty te stralen in de spotlight. Is het niet voor haar prachtige zangtalent, dan wel voor haar acteerkunsten. Als klein meisje was ze al te zien in verschillende theaterproducties. Haar eerste grote acteerrol was als de roodharige Cat in de populaire Nickelodeon tv-serie Victorius. In 2013 bracht ze haar debuutalbum 'Yours Truly' als zangeres uit en sindsdien is Grande niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Al haar nummers waren grote hits en ze heeft vele prijzen gewonnen. Denk aan 'Thank U, Next', 'God is a Woman' en haar onlangs uitgebrachte 'Stuck with U' met Justin Bieber. 

Ariana en parfum

Ariana Grande vond het tijd voor een uitbreiding van haar talenten en besloot een eigen parfumlijn uit te brengen. Inmiddels heeft ze al 7 parfums op haar naam staan! Het zijn allemaal heerlijk zoete, vrouwelijke parfums met allemaal hun eigen charme. Ze is niet de enige celebrity met een eigen parfumlijn. Beyoncé, Christina Aguilera en vele anderen gingen haar al voor. Sommige artiesten kiezen er voor een eigen make-up lijn uit te brengen, maar helaas moeten we daar bij Ariana Grande nog even op wachten. Wie weet in de toekomst! Voor nu moeten we het doen met haar parfums en dat vinden wij helemaal niet erg! 

Parfumado's aanbod

Wij van Parfumado zijn ontzettend blij dat wij twee van haar geliefde parfums aan jou kunnen aanbieden! Wil je meer weten over de parfums die wij aanbieden? Lees dan gauw verder! 

Ariana Grande - Cloud

Loop de hele dag met je hoofd in de wolken dankzij het parfum Cloud. Het is een lieflijk en zacht parfum met een transparante geur. Het is verleidelijk, meisjesachtig en zoet. Het parfum bestaat uit bloemen, citrus en houtachtige noten.

Probeer Cloud nu voor slechts €14,95!

Ariana Grande - Sweet Like Candy

De naam zegt het al: zo zoet als snoep! Dit parfum is een zoete sensatie van suiker, fruit en houtachtige noten. Ook verschillende eetbare geurnoten komen aanbod, zoals vanille en... je leest het goed: marshmallow! Met dit parfum ruik je letterlijk om op te eten.

Probeer Sweet like Candy nu voor slechts €14,95!

juni 03, 2020