Ze zeggen: "Home is where the heart is..." Wij van Parfumado zeggen: "Home is waar het lekker ruikt!" Of in ieder geval, waar het lekker zou moeten ruiken, wil je optimaal genieten van de rust en kalmte van thuis zijn. Zoals je weet, zijn wij grote believers in het feit dat geuren je welgemoedstoestand kunnen beïnvloeden. En thuis zijn is niet alleen iets feitelijks; thuis zijn is een gevoel, een state of mind. Dit gevoel van huiselijkheid en comfort kan dus versterkt worden door geuren. Misschien gebruik je geur kaarsen of een luchtverfrisser. Onze tip? Spray zelf een lekker parfum op met een knusse, huiselijke touch! Zo kan je thuiszijn ervaren als iets positiefs.

Ben jij de komende weken veel thuis? Hier zijn de lekkerste parfums om in huis te dragen:

White linen - Estée Lauder

Allereerst is dit innige parfum van Estée Lauder heel lenteachtig, met fruitige akkoorden en een bloemachtig akkoord van jasmijn, rode tulp en tuberoos. Het doet denken aan een perfecte zonnige lentedag. Daarnaast is het parfum ook heel huiselijk, het is niet voor niets vernoemd naar wit linnengoed. Het doet denken aan gewassen beddengoed van fris wit linnen dat nét uit de droger komt. Dit komt door het synthetische parfum ingrediënt 'aldehyde'. Dit alles in combinatie met warm cederhout in de basis, maakt dit parfum zeker geschikt voor een dagje thuis.

Peau Santal - Miller Harris

Peau Santal van Miller Harris wordt de ideale huidgeur genoemd. Wij vinden dit parfum daarnaast ook de ideale huisgeur. Sandelhout, de geurmolecuul waar Peau Santal omheen gebouwd is, wordt vaak gebruikt in geur kaarsen en huissprays. Waarom? De geur van sandelhout vermindert stress. Peau Santal heeft een romig, warm en vol karakter. Een vleugje roze peper en saffraan geven dit parfum een scherp randje. Als je dit parfum draagt, vergeet dan niet een extra spraytje in je kamer te spuiten.

Maître Céramiste - Extrait D'Atelier

Dit parfum van Extrait D'Atelier is bijna te vergelijken met een tweede huid, omdat het zo natuurlijk is. Het heeft een groen karakter, met fris kruidige akkoorden. Roze peper en metaalnoten in de top zorgen voor de spicy touch. De basis bestaat uit klei, wierook en iris. Deze drie basisnoten zijn het meest kenmerkend voor de sfeer van dit parfum. Het lijkt alsof je jezelf in een keramiekworkshop bevindt. Wanneer het parfum is opgedroogd, komen de mineraal geurnoten in dit parfum tot hun recht. Dit zorgt voor een heel rustgevend gevoel. Een aanrader voor de ervaren parfum drager.

Cacti - Régime des Fleurs

Cacti van Régime des Fleurs bevat verschillende geurnoten die allemaal een helende of rustgevende kracht hebben. Wat is er fijner om thuis te dragen dan een parfum dat je rust geeft en verzorgd? Met haar aquatische en aromatische karakter en een groene gelaagdheid, is Cacti de ideale uitvinding. Essentiële olie van Italiaanse bergamot in de top, aromatische komkommer en verzorgende aloë vera in het hart. Voel je thuis met dit prachtige en bijzondere parfum!

mei 15, 2020