Iedere maand gaan we weer op zoek naar de meest bijzondere en meest geliefde geuren van het moment. Deze maand hebben we maar liefst 3 verschillende parfums verkozen tot parfum van de maand. Volgens onze experts en andere Parfumado leden zouden onderstaande geuren in iedere parfumkalender thuis horen. 

Costume National - So Nude (voor haar)
So Nude is een parfum dat onmiskenbare eenvoud uitstraalt en natuurlijke schoonheid viert. Een warme geur met romige en pure kenmerken van een houtachtige tuberoos. Ze is zo vrouwelijk en zacht, maar zeker wel aanwezig. Het parfum staat zelfs bekend om de langdurige werking op de huid.


Acqua di Parma - Colonia (voor hem)
Colonia is de kenmerkende geur van het verfijnde Acqua di Parma. De aantrekkelijke mix van citrus, lavendel en warme tonen van sandelhout spreken zowel mannen als vrouwen aan. Het doet ons denken aan een trip door Toscane langs statige cipressenlanen en olijfgaarden. Een parfum dat thuis hoort in de collectie van iedere veeleisende parfumliefhebber!


Escentric Molecules - Escentric 02 (unisex)
Een neutrale, frisse geur, die uitkomt op iets warms, ongrijpbaars en sexy. Escentric 02 houdt zeer lang aan en zorgt voor ultieme aantrekkingskracht. Volgens zowel mannen als vrouwen verslavend lekker, iets waar je niet gauw genoeg van zult krijgen…


Nieuwsgierig geworden waarom deze geuren zo geliefd zijn? Ontdek het zelf! Vul je parfumkalender in en laat je verrassen. 

January 07, 2019