Onder de Franse zon, op een terras aan de oevers van de Seine met een glas frisse rosé in je hand. Proef je het sfeertje al? Parijs is prachtig en Françaises lijken hun eindeloze gevoel voor stijl praktisch uit te ademen. Een paar levensregels die zij hanteren zijn: hou het simpel, hou het subtiel, kies één item maar laat deze met je mee groeien. Dit geldt niet alleen voor beauty- en haarproducten, maar ook voor hun parfums. Daarom hebben wij de volgende subtiele, fijne geuren voor je geselecteerd zodat jij met dezelfde souplesse door het leven zult wandelen.

Ivoire van Balmain

Een erg klassiek parfum met houtachtige en poederige hoofdakkoorden. Het parfum opent fris door het bloemige hart, maar eindigt vol door de essentie van Magnolia.

Vapeur d’Opium van Yves Saint Laurent

Een krachtig, maar toch uitnodigend parfum met geurnoten als witte bloesem en citrus. Voor de avonturistische vrouw met een grande ontdekkingsdrang.

Mon Guerlain van Guerlain

Een hommage aan jou. De sterke, moderne en onafhankelijke vrouw van nu. Dit frisse parfum met een rijke historie doet Oriëntaals aan door de geur noten als Jasmijn, sandelhout en vanille. 

J’adore van Dior

De ultieme klassieker qua dames parfums. Een bloemige geur met noten als Jasmijn, rozen en Bergamot geeft dit parfum de pure egard van vrouwelijkheid.

Merci et à bientôt!

juni 09, 2017