Parfumado is een innovatieve en snelgroeiende scale-up in Amsterdam. Onze missie is parfums toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee de traditionele parfumwereld op z’n kop te zetten! Wij zijn met trots het eerste parfum abonnement in Europa. Onze abonnees kiezen maandelijks uit 400+ exclusieve merk parfums en ontvangen hun keuze in sample-formaat (8ml) thuisbezorgd, voor een vast bedrag (€14,95) per maand.

Ons doel is continu voorop te blijven lopen en onze klanten blijvend te inspireren en verblijden. De Telegraaf noemde ons al “De Netflix van parfums” en dit jaar zijn we door Deloitte verkozen tot een van de 9 meest veelbelovende digitale bedrijven van Nederland.

Customer Success & Communication stage

Jouw rol bij Parfumado

Als stagiair(e) op de afdeling Customer Success zal je verantwoordelijk zijn voor het supporten van de Customer Care & Community Lead, hier komen on- en offline werkzaamheden bij kijken. Je zult het directe contact met de klant onderhouden, dit gebeurt via verschillende kanalen waaronder Facebook & Instagram, in ons klantenservice platform Trengo. Door te werken in de verschillende communicatiekanalen heb je de mogelijkheid veel leren over hoe je een klantrelatie opbouwt en onderhoudt. Daarnaast gaan jouw probleemoplossende skills te pas komen en gaan wij je helpen deze verder te ontwikkelen. Ook zul je betrokken zijn bij het oppakken van gifting projecten. Parfumado is namelijk naast de abonnementsdienst ook groot in cadeaupakketten, en het Customer Success team is hiervan in de lead. Wij zijn een scale-up wat betekent dat er veel kansen zijn om creatieve ideeën te delen; deze worden serieus genomen en kunnen direct worden geïmplementeerd.

Ons doel is om jou te helpen in je professionele ontwikkeling, maar Parfumado’s doel staat altijd centraal: onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Naarmate de stage vordert zul je leren hoeveel impact customer satisfaction heeft op het bedrijf. De ideale kandidaat heeft dan ook al ervaring met customer care.

Wat ga je met ons doen?

- Direct onderhouden van relaties met de klant;
- Probleemoplossend handelen bij dagelijkse operationele uitdagingen;
- Actief meedenken in de uitvoering van onze communicatie strategie;
- Ondersteuning bieden bij grotere office management uitdagingen

   Wat wij zoeken:

   - HBO/WO – Bedrijfskunde, Communicatie of soortgelijk
   - Je hebt affiniteit met communicatie en klanttevredenheid
   - Je spreekt/schrijft vloeiend en foutloos Nederlands 
   - Je spreekt vloeiend Engels
   - Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden

   Wat bieden wij:

   - Werken in een jong, enthousiast & gemotiveerd team;
   - Werken in een groot kantoor in Amsterdam, met dagelijks heerlijke lunches en gezellige team activiteiten (denk aan tafeltennissen!);
   - Een parfum naar keuze en dat elke maand!
   - Marktconforme stagevergoeding (€300 p/m)

    Heb je interesse?

    Contact Lotte de Kock van Leeuwen op lotte@parfumado.com en plaats hierbij jouw motivatie en cv.

    december 07, 2020