Parfumado is een innovatieve en snelgroeiende scale-up in Amsterdam. Onze missie is parfums toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee de traditionele parfumwereld op z’n kop te zetten! Wij zijn met trots het eerste parfum abonnement in Europa. Onze abonnees kiezen maandelijks uit 400+ exclusieve merk parfums en ontvangen hun keuze in sample-formaat (8ml) thuisbezorgd, voor een vast bedrag (€14,95) per maand.

Ons doel is continu voorop te blijven lopen en onze klanten blijvend te inspireren en verblijden. De Telegraaf noemde ons al de “Netflix van parfums” en dit jaar zijn we door Deloitte verkozen tot een van de 9 meest veelbelovende digitale bedrijven van Nederland.

Customer Happiness Representative

Jouw rol bij Parfumado

Als “happiness hero” ben jij het visitekaartje van Parfumado. Jij bent degene die onze klant als eerste spreekt, en kans maakt op het leveren van een WOW momentje. Door jouw probleemoplossende skills en empathisch vermogen help jij onze klanten een glimlach op het gezicht te toveren. Je begeleidt onze klanten telefonisch met vragen en biedt een luisterend oor omtrent problemen. Je zult het directe contact met de klant onderhouden, dit gebeurt via verschillende kanalen waaronder Mail & Facebook & Instagram, in ons klantenservice platform Trengo. Daarnaast word je bij ons opgeleid tot parfum expert, waarbij je de klant begeleidt met het leveren advies op maat. Zo weet de klant welk parfum echt bij hen past. Ook vinden wij community building erg belangrijk, zo betrekken wij onze klant bij het maken van beslissingen en het verbeteren van ons bedrijf. Als piepsysteem van de organisatie beheer en monitor jij verschillende processen, de online community en het leveren van de beste service.

    Wat wij zoeken:

    - Je bent op zoek naar een flexibele parttime job voor 3 dagen in de week
    - Je hebt affiniteit met communicatie en klanttevredenheid
    - Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, Frans is een pré
    - Je bent een goede multitasker, oplossingsgericht, en proactief

      Wat wij bieden:

      - Werken in een jong, enthousiast & gemotiveerd team
      - Na de inwerkperiode, mogelijkheid om zowel thuis te werken als op ons prachtige kantoor in Amsterdam
      - Flexibele werkuren op basis van beschikbaarheid
      - Een parfum naar keuze en dat elke maand!
      - Marktconform salaris

        Heb je interesse?

        Stuur jouw motivatie en cv naar Sanne de Ruiter (sanne@parfumado.com).

        juni 17, 2021