Parfumado zet de parfumindustrie op haar kop. We doorbreken de traditionele (en gedateerde) manier van parfums ontdekken met een uniek business model, dat klanten helpt met een persoonlijk parfumprofiel en matching recommandaties. De Telegraaf noemde ons “de Netflix van parfums”.

Wij zijn met trots de eerste en enige echte subscription service voor parfums in Europa. Onze gebruikers kiezen maandelijks uit 350+ exclusieve merkparfums en krijgen hun keuze in sample-formaat thuisbezorgd, voor een vast bedrag per maand (€14,95). In minder dan anderhalf jaar tijd verzonden we al meer dan honderdduizend parfums (!) naar enthousiaste abonnees.

Customer Relations bij Parfumado

Je in de klant verplaatsen doen ze overal – zeggen ze. Maar bij Parfumado hebben we ‘klantenservice’ tot een kunst verheven. We willen alle verwachtingen overtreffen. Niet puur om de sport, maar omdat dat onderdeel is van onze missie: mensen een goed gevoel geven. Dat begint bij onze helden op de customer service. We mogen dan een online platform zijn, je kunt ons vijf dagen in de week gewoon bellen – over van alles en nog wat – je krijgt altijd iemand aan de lijn die je verder helpt. Dat doen we niet uit de losse pols: op basis van grondige data analyses komen we met creatieve oplossingen. Omdat wij het aanspreekpunt voor alle klanten zijn, vormen wij de schakel tussen onze doelgroep en de organisatie. Dat maakt ons een belangrijke bron van informatie voor de andere afdelingen. Wij weten wat klanten bezighoudt en waar ze blij van worden. Dat vraagt om meer dan alleen een leuk parfummetje op de deurmat; dat vraagt om superservice. En dat is precies waar we dagelijks aan werken.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het klantcontact via e-mail, chat, social channels en telefoon. Daarnaast krijg je verantwoordelijkheid om vanuit Customer Service bezorgingen te coördineren en sta je in contact met logistieke partners om onze klanten zo goed mogelijk van up to date informatie te voorzien. Het is noodzakelijk dat je oplossingsgericht kunt denken en in staat bent om zelfstandig te handelen. Voor deze functie is het belangrijk dat je empathisch bent en je goed kunt verplaatsen in de situatie van onze klanten. Je voert afwisselende werkzaamheden uit en krijgt direct veel verantwoordelijkheid.

Wat verwachten wij van je?

• HBO / WO bachelor afgerond
• Een uitermate goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
• In staat om commerciële kansen te signaleren
• Een oplossingsgerichte en flexibele instelling
• Hands-on benadering, accuraat in uitvoering van werk
• Zelfstandige werkhouding
• Je vindt het prettig om in teamverband te werken
• Je bent per direct beschikbaar en fulltime beschikbaar

  Waarom Parfumado?

  We zijn een trendsetter in de gigantische cosmetica industrie. Dat word jij dus ook als je bij ons komt werken. Bovendien willen wij niet alleen onze klanten happy maken, maar ook onze medewerkers. We geloven dat diversiteit tot unieke dingen kan leiden. Ons internationale team heeft uiteenlopende talenten, interesses en hobby’s, en die supporten we graag.

  Leuke Extra’s 

  • Iedere dag een heerlijke lunch
  • Werken op een dynamische spot in Amsterdam vol ambitieuze collega’s
  • Vrijdagborrels
  • Maandelijkse parfums naar keuze

  Hou je van een creatieve uitdaging? Wil je je graag ontwikkelen? Algemene interesse in cosmetica? Mail je motivatie + CV naar jobs@parfumado.com.

  juni 05, 2019