De meest gezellige tijd van het jaar is weer aangebroken: Kerstmis. Heb jij stiekem sinds oktober al een kerst playlist op repeat staan? Dan ben je niet de enige! Kerstbomen, lichtjes, sneeuw, familie en lekker eten: wij kunnen niet wachten. Ook zijn de Kerstdagen hét moment om jezelf en anderen extra te verwennen. En hoe kan je iemand beter verwennen dan met een zalig parfum Wij hebben een top 3 samengesteld van parfums die perfect zijn als kerstcadeautje. Of dit nu een kerstcadeautje voor jezelf is of voor je vrouw, vriendin, moeder of zus. All you want for Christmas is...

For Her Eau de Parfum - Narciso Rodriguez

Op nummer één staat het mysterieuze en sensuele parfum For Her Eau de Parfum van Narciso Rodriguez. Dit parfum is geliefd bij vele vrouwen dankzij haar frisse, subtiele vrouwelijkheid. Met topnoten van rozen en perzik opent dit parfum bloemig, fruitig en licht zoet. Toch zijn het de hartnoten van amber en vooral musk die het meest kenmerkend zijn voor dit parfum. Sandelhout in de basis maakt dit parfum houtachtig. Het is een krachtig, schoon en verslavend parfum, perfect voor in de winter en dus ook voor kerst.

Dolce & Gabbana The Only One - Dolce & Gabbana

Dit heerlijke gourmand parfum van Dolce & Gabbana is verrijkt met oriëntaalse vanille en karamel en is dus ideaal voor de liefhebber van zoete parfums. Het parfum is verleidelijk door de bloemige noten van viooltjes, iris en patchouli. Daarnaast zorgen noten van subtiele bergamot en rijke koffie voor een volle, warme sensatie. The Only One is geschikt voor de feestdagen, omdat het zoet, sensueel maar toch verfijnd is. Een écht winter parfum.

L’air de Rien - Miller Harris

Miller Harris heeft een bijzonder parfum gecreëerd met L’air de Rien. Dit avontuurlijk en klassieke parfum is een geurige expressie met hoofdakkoorden van aarde, amber en musk. Het parfum opent met een topnoot van neroli (oranjebloesem). Gevolgd door hartnoten van  patchouli en eikenmos. Tot slot heeft het een warme basis van amber, musk en vanille. Deze transformatie maakt het een heerlijke oriëntaalse houtachtige beleving. L’air de Rien is een uniek intiem en nostalgisch parfum en past daarom perfect bij de sfeer van kerst.

december 13, 2019