HAYARI Paris is een Parijs modehuis waarvan de 'savoir-faire' bekend is over de hele wereld. Oprichter Nabil Hayari (1973) tovert stoffen om tot de mooiste jurken en bloemen tot de meest unieke geurcreaties. Samen met zijn handlanger, Hugues Alard, is modehuis HAYARI Paris nog fascinerender geworden vanwege de toevoeging van parfums. De parfumcollectie van HAYARI Paris viert de liefde en complexiteit van vrouwen. Net als de vrouwen achter de inspiratie, zijn de parfums gebaseerd op passie, verleiding en mysterie. De natuurlijke schoonheid van een vrouw staat centraal in de designs van Nabil Hayari en zo ook in zijn parfumcreaties.

Filosofie

Om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn luxe producten te garanderen, besteedt HAYARI Paris bijzondere aandacht aan de creatie en productie van zijn parfums. Met dit in gedachten werd het bedrijf Robertet geselecteerd om te helpen bij het creëren en produceren van de verschillende HAYARI-parfums. Dit alles in overeenstemming met de traditionele methoden die de reputatie van de Franse parfumindustrie hebben gemaakt. Robertet is sinds 1850 gevestigd in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld. Robertet staat bekend om het gebruik van natuurlijke grondstoffen. De geurcreaties van HAYARI Paris worden met de hand geproduceerd in Frankrijk en ondergaan talloze kwaliteitscontroles tijdens het maken, vanaf de distillatie tot het bottelen. Het respecteren van het milieu is een van de eisen van Nabil Hayari. HAYARI Paris kiest daarom voor duurzame parfumingrediënten. 

"Unique perfumes for outstanding women"

De parfums van HAYARI

Van een parfum wordt gezegd dat het iemands persoonlijkheid onthult. Nabil en Hugues lieten zich inspireren door vrouwen. Ze creëerde subtiele, elegante en sensuele parfums die de verschillende facetten van vrouwelijke persoonlijkheden belichamen: passie, verleiding en mysterie. Of het nu bloemig, houtachtig of oosters is, de geurnoten in de parfums van Hayari zijn het resultaat van zeldzame essences. De parfums worden in de puurste Franse parfumtraditie en savoir-faire gecreëerd. Top-, midden- en basisnoten van delicate bloemen, kostbare houtsoorten of zoete en pittige vruchten belichamen de onweerstaanbare charmes van vrouwen volledig.

Probeer de parfums van Hayari Paris bij Parfumado

Probeer: HAYARI Paris - Goldy

'Parisian chic' krijgt een geheel nieuwe betekenis met het parfum Goldy. Net zoals alle parfums van HAYARI Paris symboliseert Goldy de elegantie en levenskunst van vrouwen. Het parfum is geïnspireerd door luxe in Franse stijl, gecreëerd voor een femme fatal die perfectionistisch is als het draait om stijl en mode. Goldy is een extravagant en delicaat parfum met basisnoten van sandelhout, musks en cederhout. De bloemige top bestaat uit witte jasmijn, narcis en oranjebloesem.

Probeer: HAYARI Paris - Only For Her

Draag Only For Her en voel je glamoureus, verleidelijk en sensueel. Dit oriëntaalse parfum gecombineerd met een bloemenboeket van witte pioenrozen en magnolia's zal je betoveren. Dit parfum van HAYARI Paris is ultravrouwelijk. Warme basisnoten van sandelhout, vanille en patchouli geven dit parfum diepgang. Subtiel, elegant, weelderig en sexy; Only For Her is de finishing touch voor een resoluut chique en modebewuste vrouw.

Probeer: HAYARI Paris - Rose Chic

Waar je ook bent ter wereld, HAYARI Paris zal de Parijse elegantie naar jou toebrengen met het parfum Rose Chic. De geur van groene bloemen en frisse rozen laat je ruiken als een hemels bloemenboeket. Rose Chic zal je meenemen naar de magische bloeiende tuinen in Grasse, parfumhoofdstad van de wereld. Een subtiele hint van fruitige geurnoten gecombineerd met rozenabsolut en amber weerspiegelen een paradijselijke bloementuin. Rose Chic is perfect voor de classy en oh zo chique zomerdagen in Parijs.

augustus 27, 2021