Met Valentijn om de hoek hangt er een romantische vibe om ons heen. Juist daarom voelen wij ons aangetrokken tot geuren die ons doen denken aan de liefde. We hebben drie prachtige parfums geselecteerd die zijn ontstaan uit mooie liefdesverhalen. Stuk voor stuk zijn dit aanraders om te dragen tijdens Valentijnsdag!

Guerlain - Shalimar

Je vindt het niet romantischer dan deze absolute klassieker. Rozen, vanille en jasmijn. Shalimar is geinspireerd op een waar liefdesverhaal dat zich meer dan 300 jaar geleden afspeelde in India. Shah Jahan, Keizer van India, had veel vrouwen, maar voor één vrouw echte liefde: Mumtaz Mahal. Hij plantte tuinen met bloesems, poelen en fonteinen voor haar en noemde deze de Shalimar-tuinen. Toen zij stierf brak zijn hart en bouwde hij de Taj Mahal als een mausoleum voor haar. Omstreeks 1925 werd dit liefdesverhaal gedeeld met de Guerlain-familie, die zo diep ontroerd waren dat ze een geur creëerden die ze Shalimar noemden.Chloé - Love Story

Love Story is een modern verhaal over verleiding. Hij en zij,  wiens paden elkaar kruisen, een paar woorden, een mooi moment… De belangrijkste bron van inspiratie was de ‘Love Story vrouw’: fascinerend, sierlijk, met een natuurlijke elegantie. Love Story is geïnspireerd op een dame in Parijs, ze wandelt langs de rivier de Seine, in de vroege ochtend, na een onvergetelijke nacht. Ze vervolgt haar weg in de straten van Parijs, ze is vrij en sprankelend. Ze straalt een natuurlijke sensualiteit uit… Chloé - Love Story is het symbool van sensualiteit. Het parfum is een hedendaagse geur van bloemen, vol leven en romantiek.


“A night in Paris. Sparkling lights and music.
A crowd. And her.”

– Chloé, Love Story

 

Cacharel - Amor Amor

Amor Amor is geïnspireerd op liefde op het eerste gezicht. Een bloemige, fruitige geur voor jonge vrouwen die verlangen naar een liefdesavontuur. Het ruikt naar verlangen en passie, de sensuele kenmerken komen voort uit vanille extracten, jasmijn en zwarte bes. Amor Amor heeft een nieuwsgierige aantrekkingskracht. Cacharel belichaamt alle kostbare momenten van het leven met tederheid en dynamiek. De fles is een kloppend hart, wat eruitziet als een explosie van passie. Het is een fruitige, bloemige geur; een waar statement met als belangrijkste boodschap: liefde wacht niet.

Geïnspireerd geraakt? Voeg de parfums snel toe aan je parfumkalender en ontvang een luxe maandvoorraad bij je thuis!

februari 10, 2018