Hoewel het zonnetje af en toe schijnt, zijn de laatste dagen van deze winter regenachtig en koud. De lente lijkt nog slechts een lichtpuntje in de verte. Laat staan de zomer... Gelukkig hebben wij van Parfumado dé oplossing! We hebben 8 parfums geselecteerd waarmee je zonder twijfel de laatste winterdagen vrolijk doorkomt. Het zijn parfums die je alvast dat zomerse gevoel geven waar je stiekem naar verlangt. Dus twijfel niet, en voeg ze toe aan je parfumkalender!

1. Light Blue For Her van Dolce & Gabanna


Light Blue For Her van Dolce & Gabanna is een parfum met citrusvruchten en houtachtige akkoorden, wat hem geschikt maakt voor de zomermaanden, maar ook zeker voor de winter. Zoals onze klant Eline schreef in haar review: "...het parfum sluit aan bij dat gevoel van de frisheid die in de lucht hangt op een koude, maar zonnige winterdag."
Probeer Light Blue For Her hier.

2. Bright Crystal van Versace


Dit bloemige en aquatische parfum van Versace is heerlijk fris en fruitig. Haar warme basis van mahoniehout, amber en musk in combinatie met het bloemige hart zorgen voor een vrolijke balans. Onze klant Astrid schrijft: "Heerlijke frisse geur die gewoon altijd kan."
Probeer Bright Crystal hier.

3. Lumière Dorée van Miller Harris


Frisse witte bloemen, zoete oranjebloesem en een hint van schone musk: dat is waar Lumière Dorée van Miller Harris naar ruikt. Laat je meenemen naar de Mediteraanse kust met dit parfum. Onze klant Shirley schrijft: “In het begin ruikt het parfum naar Italiaanse Eau de Cologne, maar wel lekker fris. Daarna ruik ik hele zachte musk en een beetje bloemen.”
Probeer Lumière Dorée hier.

4. L’Eau D’Issey van Issey Miyake


Geen ander parfum weet beter het gevoel van de voorjaar op te wekken dan L’Eau D’Issey van Issey Miyake. Frisse bloemen, fruitige noten zoals bijvoorbeeld meloen en exotische houtsoorten geven een zomers gevoel. Volgens meerdere klantenreviews heeft het parfum een zacht karakter, maar blijft het parfum lang hangen zonder overheersend te zijn.
Probeer L’Eau D’Issey hier.

5. Fleurs de L’Himalaya van Rituals


Bloemen die volop in de bloei zijn, dat is waar Fleurs de L’Hymalaya van Rituals naar ruikt. En wat roept meer dat frisse gevoel van lente op, dan pioenrozen en orchideeën in de bloei? Met een vleugje musk, en dat houdt hem “zacht en vrouwelijk”, aldus onze klant Evy.
Probeer Fleurs de L'Himalaya hier.

februari 18, 2020