Een parfum zegt veel over een vrouw. Voor veel vrouwen is het parfum dat zij dragen een intieme manier om iemand te verleiden of om indruk te maken. Het zegt daarnaast veel over iemands persoonlijkheid, identiteit en charme. Daarom houden sommige vrouwen hun parfumkeuze liever geheim. Heb je echter altijd al willen weten hoe BN'ers ruiken? Wij weten welk parfum deze 5 vrouwelijke celebrities van Nederlandse bodem dragen. Benieuwd welke? Je leest het in deze blog!

Sylvie Meis

Deze prachtige Nederlandse actrice, presentatrice en model draagt volgens Stars Insiders een klassieker van Tom Ford, namelijk Black Orchid. Het is een oriëntaals en bloemig parfum dat aanwezig is, met accenten van zwarte orchidee, wierook en gourmand geurnoten.

Probeer Tom Ford - Black Orchid hier

Anna Nooshin

 

Tussen de beautyfavorieten van Anna Nooshin die zij voor Bol.com selecteerde, vind je het parfum Jour D'Hermès. Deze Nederlandse ondernemer, beautyblogger en presentatrice kiest een naturel parfum van Hermès dat naar citrus, musk en witte bloemen ruikt. 

Probeer Hermès - Jour D'Hermès hier

Lieke van Lexmond

Al hoewel deze actrice, presentatrice, model en zangeres nogal geheimzinnig doet over haar parfumkeuze, kunnen wij wel raden welk parfum ze mogelijk draagt! In een interview met BeautyLab verklapt Lieke dat ze houdt van de geur van kokos en vijgen. Een parfum dat beide ingrediënten bevat, is Coco Figue van Comptoir Sud Pacifique.

Probeer Comptoir Sud Pacifique - Coco Figue hier

Monica Geuze

Vlogger Monica Geuze deelt maar al te graag haar favoriete beautyproducten op haar YouTube kanaal. Zo schijnt deze knappe dame niet één favoriet parfum te hebben, maar twee, die zij samen draagt. Ze 'layered' de volgende twee parfums: Not A Perfume en Molecule 01.

Probeer Juliette Has A Gun - Not A Perfume hier

Probeer Escentric Molecules - Molecule 01 hier

 

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper schitterde onlangs in de campagne van de nieuwe parfumlijn van Van Gils. Het is dan ook geen verassing dat de parfums van Van Gils tot haar favorieten behoren. Lees hier een exclusief interview voor Parfumado waarin Geraldine meer vertelt over haar samenwerking met Van Gils.

Probeer hier de parfums van Van Gils

oktober 21, 2020