Wij willen niks liever dan dat jij geuren ervaart die bij je passen. Zo houd jij misschien van een zoet accent en geeft een ander juist de voorkeur aan een kruidige noot, in deze lijst hebben we echter de jarenlange impact van het product in de markt als uitgangspunt genomen en niet de specifieke ingrediënten. Onderstaande geuren zijn door parfum experts verkozen tot de beste damesgeuren aller tijden. 

Guerlain - Shalimar
Geïnspireerd door het gepassioneerde liefdesverhaal tussen een keizer en een Indiase prinses. Een elegante, oriëntaalse, sensuele, en betoverende parfum dat opent met de geur van bergamot en citroen. Een heerlijke geur voor de koude dagen of tijdens bijzondere avonden. Een echte klassieker en volgens vele critici de onbetwiste nummer 1!


Thierry Mugler - Angel
Een zoete unieke gourmand geur met oosterse tonen met kenmerken van vanille, chocola, karamel en nectarine uit Italië. Het heeft iets magisch... een parfum die de speelse zijde van de vrouw op sensuele wijze opwekt. Ideaal voor een spannende eerste date.


Dior -  Addict
Dior Addict eau de parfum is een verfijnde oriëntaalse geur die vrouwelijkheid en sensualiteit uitstraalt. Met exotische geurnoten als bourbon vanille en jasmijn absolue. Voor een gedurfde en gepassioneerde vrouw die haar eigen regels naleeft. De heerlijk intense damesgeur is het perfecte parfum voor de verleidelijke vrouw, je zult zeker niet onopgemerkt blijven...

Thierry Mugler - Alien
Thierry Mugler Alien is een unieke, mystieke, oriëntaalse geur, met heerlijke houtachtige elementen. Een op-en-top vrouwelijke, sexy en zwoele parfum. Het is een opvallende geur die iedereen in de omgeving meeneemt. Een aanrader voor een avond uit!


Narciso Rodriguez - For Her
Een geur voor de moderne vrouw. De geur opent met een heerlijk boeket van bloemen, verrijkt met muskus en een vleug patchoeli. Aan de basis staan onder andere vanille en vetiver, waardoor er een meer zoete en warme geur kan ontstaan, die teder van aard is. Dankzij het wat zachte karakter is het perfect om te dragen tijdens een werkdag.Vul hier je parfumkalender aan en maak jezelf blij met een van onze top geuren!

januari 19, 2018