Gezelligheid, lichtjes, champagne, familie, liefde en urenlang dineren… We hebben het natuurlijk over het kerstdiner! Kerstdiners zijn misschien wel het belangrijkste diner van het jaar. Dit is namelijk hét moment van het jaar om je mooiste outfit uit de kast te trekken, je prachtig op te maken én om natuurlijk heerlijk te ruiken. Maar… je wil niet degene zijn die het hele diner verpest, omdat je parfum zo zwaar is dat niemand meer kan genieten van het eten. Daarom hebben wij een paar heerlijke parfums uitgekozen die perfect zijn voor de winterse avonden, zonder te overheersen. We hebben gekozen voor 3 niche parfums, want voor een chique kerstdiner wil je zeker weten iets bijzonders.

Moa’ – Mirko Buffini

Dit overheerlijke niche parfum van Mirko Buffini weet de (geur)toon perfect neer te zetten met Moa’. Het is een echte geursensatie die niemand kan weerstaan. Een warme, volle basis met houtachtige tonen als kasjmierhout, cederhout, sandelhout en musk. Bloemige hartnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen en lavendel. Daar boven op oriëntaalse kruidige topnoten van nootmuskaat en kaneel. Dit parfum heeft het allemaal, zonder dat het too much is.

Powdered Veil - Miller Harris 

Laat je verrassen door dit subtiele, zwoele parfum. Je kan dit parfum vergelijken met een lichte, doorzichtige sluier die over je heen valt wanneer je het draagt, vandaar ook de naam ‘powdered veil’. De hoofdakkoorden zijn poederachtig, houtachtig en musk. Daarnaast heeft het parfum een sprankelende frisheid van pittige roze peper en een vleugje roze geranium. Het is een echte klassieke geur met een mooie ontwikkeling.

Parfum Trouvé - Miller et Bertaux

Miller et Bertaux heeft een excentriek parfum gecreëerd dat staat voor lichaam en geest: Parfum Trouvé. De verfijnde houtachtige akkoorden van cederhout, rozenhout, sandelhout en musk zijn gecombineerd met krachtige bloesem van witte lelie en zwarte iris. Door deze combinatie blijft het parfum perfect in balans. De geurnoten zijn warm en kruidig, maar tegelijkertijd ook vrolijk en licht. Voor de liefhebber van een subtiel niche parfum.

december 13, 2019