Normale parfums bestaan soms uit synthetische stoffen. Deze synthetische ingrediënten zijn echter erg schadelijk voor mens en milieu, omdat ze allergische reacties kunnen veroorzaken of een lage biologische afbreekbaarheid hebben. Net als huidverzorgingsproducten wordt parfum ook voor een groot deel door de huid opgenomen. Daarnaast komen de stoffen uit een parfum je lichaam binnen via je neus. Gelukkig bestaan er ook genoeg natuurlijke parfums zonder schadelijke stoffen. Vooral in de zomer, wanneer we onze huid al genoeg blootstellen aan schadelijke factoren (denk aan de zon en zonnebrand), is het belangrijk om een natuurlijk parfum te overwegen. We vertellen je graag meer over onze favoriete natuurlijke parfums die geschikt zijn voor warme temperaturen en felle zonnestralen!

Parfumado's Choice

Unisex: Clean - Shower Fresh

Dit parfum is alsof je net uit een stomende douchecabine stapt. Met frisse topnoten van citroen, mandarijn en sinaasappel is deze citrusgeur uitermate geschikt voor de zomer. De bloemige hartnoten maken dit parfum subtiel en zacht. Parfumhuis Clean staat voor milieubewust en duurzaamheid.

Unisex: EPC - Bergamot / IncenseCitrus en exotische kruiden worden samengebracht in deze heldere geur met Oosterse invloeden. De volledige parfumcollectie van parfumhuis EPC (vroeger bekend als Layers) is 100% cruelty-free en vegan.

Unisex: Abel - Green Cedar

Green Cedar is een unisex parfum van Abel, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten die waar mogelijk biologisch gecertificeerd zijn. De unieke combinatie van een tweemaal gedestilleerd Texas-ceder en de in het wild geoogste Atlasgebergte ceder zorgen voor een onderscheidende, bedwelmende geur.

juli 06, 2021