Hero image skin

Introducing: Exploration Sets

Is jouw liefde voor parfums niet te temmen? Wil jij nóg meer parfums blijven ontdekken? Wij horen niets liever. Maak daarom nu kennis met onze nieuwe “Exploration Sets”.

Speciaal omdat jullie ernaar vroegen hebben wij iets nieuws gecreëerd!

Je denkt waarschijnlijk: Wat is het verschil met de andere Gift Sets in jullie collectie? We leggen het graag aan je uit!

Onze Exploration Sets zijn geïnspireerd op twee dingen: jullie, onze community, waar we maar al te graag naar luisteren, én onze in-house smelling sessies. De nieuwe sets zijn dus ontworpen voor de Scent Nomads onder ons. Meer ontdekken met minder: de sets hebben kleinere flacons (2 ml) maar wel vier flacons per set. Op deze manier kun je de verschillende geurfamilies in één keer met elkaar vergelijken zonder je bankrekening leeg te plunderen. En goed nieuws voor de members onder ons; je kunt de Exploration Sets ook toevoegen aan je kalender!

"We wilden iets creëren waarmee mensen parfums kunnen vergelijken. Met deze set kun je ruiken hoe elke geurfamilie verschilt van elkaar en dat allemaal in één keer." - Thamar, Parfumado’s Allround Creative

"We hebben de Exploration Set gemaakt voor iedereen die zijn parfum kennis naar een hoger niveau wil tillen, of voor degenen die meteen in het diepe willen duiken." - Rosan, Parfumado's Design & Creative Manager

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we een paar variaties gemaakt.

"Veel van onze leden kun je onderverdelen in twee categorieën. De ene houdt ervan om niche parfums te ontdekken; hoe onbekender, hoe beter. En de andere houdt van de grote namen binnen de parfumwereld, met name merken die we allemaal kennen en waarderen." - Cuong, Parfumado's Operations Manager

image

Voor de niche-liefhebbers hebben we twee Exploration Sets samengesteld.

Voor degenen die van vrouwelijke parfums houden hebben we ons gericht op de vier meest populaire, vrouwelijke geurfamilies: Fresh, Floral, Woody en Gourmand. De geurfamilie Floral hebben we voor de liefhebbers van mannelijke parfums verruild voor Exotic, het kruidige, warmere neefje die overduidelijk meer in de smaak valt bij mannen.

De andere 3 sets hebben we gevuld met Parfumado's best-s(m)ellers!

In de Bestsellers for Her: Fresh, Floral, Woody en Gourmand. Deze geurfamilies vind je ook in onze unisex set. De parfums daarin zijn echter meer genderneutraal en zeker geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wederom hebben we de geurfamilie Floral met Exotic verwisseld in onze Bestsellers for Him set.


Tips voordat je gaat sprayen!

De manier waarop je jouw parfum ontdekt is aan jou, maar er zijn een paar handige tips om je ervaring te optimaliseren.

image

Zorg allereerst dat je wat koffiebonen bij de hand hebt. Het ruiken van de bonen tussen de parfums door zal je neus helpen resetten.

Ten tweede, houd je smelling sessie in een open ruimte of buiten. Er is niets intenser dan meerdere parfums in een kleine ruimte sprayen.

Geef tot slot elk parfum de tijd om zich te ontwikkelen. Houd in gedachte: parfums ontwikkelen zich op papier anders dan op je huid.


Wil jij de geurfamilies beter leren kennen, bekijk dan de nieuwe Explorations Sets in onze shop óf voeg ze toe aan je kalender. Ze zijn perfect voor jezelf, maar ook om te ervaren in een groep. Goed excuus om een fles bubbels te openen en een smelling sessie te hosten, toch?

Onze blogs