Hero image skin

Blog

Hit Refresh: een frisse start

Ben jij klaar om dit jaar te beginnen met een nieuwe, frisse start? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, eindeloze mogelijkheden en verassende inzichten. Bedenk daarom een aantal uitdagende doelen en streef ze na met een positieve blik vooruit. Heb je moeite om motivatie vast te houden bij het behalen van je doelen? Wij hebben een aantal parfum tips om je dagen met een frisse blik te starten en je zintuigen op scherp te stellen. Zo begin je het jaar goed en ben je iedere ochtend weer klaar voor een nieuwe dag!

image


Hit Refresh

Je parfum bepaalt niet alleen hoe je ruikt, maar ook hoe je je voelt. Een parfum is meer dan slechts een accessoire om jezelf te presenteren naar de mensen om je heen. Het parfum dat je draagt heeft invloed op je humeur, als een soort mood booster! Een parfum zet de toon van je dag en weerklinkt als een echo om je heen. Het herinnert je eraan dat je leeft en aan de geweldige dag die voor je ligt. Het is belangrijk om je zintuigen te blijven prikkelen met nieuwe geuren. Op een gegeven moment went onze neus aan bepaalde geuren en ruiken we een parfum minder sterk. Daarom is het belangrijk om voldoende te variëren met parfum. Ben jij klaar om je standaard parfum in te ruilen en iets nieuws te ontdekken? Begin dit jaar dan met een nieuw parfum en hit refresh!


Krachtige parfums

Met één van de volgende krachtige en frisse parfums ben je in ieder geval goed op weg naar een frisse start! Heb jij ze al in je kalender staan?

Hero image skin

RainClean

Aquatisch, fris, fruitig... Dit parfum van Clean doet denken aan een zomerse regenbui. Laat je verassen door de bloemige akkoorden en natuurelementen. De subtiele hint van musk ruikt warm en vertrouwd. Begin je dag goed met dit schone parfum!

Geef je mood een positieve boost met Green, green, green and... green van Miller et Bertaux! Naast aromatisch en houtachtig, is citrus het hoofdakkoord van dit parfum. Wist je dat de geur van citrus bekend staat om haar ontspannende krachten? Daarnaast brengt het een gelukkig gevoel met zich mee. Klant Lonneke schrijft: "Dit (parfum) in de ochtend en je ochtendhumeur is verleden tijd."

Dit eau de cologne van Bon Parfumeur heeft pittige en krachtige akkoorden! Frisse noten van groene thee en munt prikkelen je geest en nemen je mee op een zeer verfrissende olfactorische reis. Het is een zacht poederig parfum, maar toch krachtig en langdurig zodat je er de hele dag van kunt genieten.