Hero image skin

Happy new year! Bekijk onze goede parfum voornemens voor 2022

Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar is altijd een goed moment om uit die vertrouwde comfort zone te treden, jezelf uit te dagen en nieuwe dingen te proberen. Heb jij je goede voornemens voor dit jaar alweer op een rijtje gezet? En nee, dan bedoelen we niet die afgezaagde voornemens die onhaalbaar lijken en alleen maar een deuk voor je ego zijn. We hebben het natuurlijk over goede parfum voornemens! Want wat is leuker dan het nieuwe jaar ingaan met een bucketlist die wél haalbaar is?

Happy new year!

Wij hebben ter inspiratie alvast een paar goede parfum voornemens op een rijtje gezet om het nieuwe jaar extra geurig en kleurig in te gaan. Ben jij klaar om jouw parufmkennis dit jaar naar een hoger niveau te tillen en een echte parfumexpert te worden?

1. Probeer een parfum uit een nieuwe geurfamilie

Ben jij iemand die iedere keer weer bij dezelfde geurfamilie terecht komt? Dan is dit voornemen echt iets voor jou! Elk parfum behoort tot een geurfamilie, denk bijvoorbeeld aan Woody, Floral of Fresh. Als we eenmaal onze favoriete geurfamilie hebben gevonden, zijn we geneigd om daar bewust of onbewust aan trouw te bijven. Hier is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar het is wel een beetje zonde. Je loopt namelijk een heleboel uitstekende parfums mis, waarvan je misschien denkt dat je ze niet lekker vindt. Probeer dit jaar daarom eens een parfum uit een nieuwe geurfamilie en verras jezelf. Doe onze parfum quiz om erachter te komen wat jouw unieke geurprofiel is.

2. Creëer je eigen signature scent

Wist je dat je zelf gemakkelijk een persoonlijke signature scent kan creëeren? Dit kan door parfums te 'layeren'. Wanneer je twee of meer parfums over elkaar sprayt, ontwikkel je zelf een unieke geur. Mix en match een paar van jouw favoriete parfums totdat je die perfecte combinatie gevonden hebt. Het ontdekkingsproces is heel leerzaam, omdat je er achter komt welke variaties van geurnoten wel of niet goed samengaan. Daarnaast kan je eindeloos variaties uitproberen op jouw favoriete parfum óf een geheel nieuw parfum creëeren.

image
image

3. Koop een parfum voor iemand anders

Wie zegt dat geld niet gelukkig maakt, heeft waarschijnlijk nog nooit zijn geld aan iemand anders uitgegeven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we gelukkiger worden wanneer we iets voor iemand anders kopen in plaats van voor onszelf. Al is het maar een kleinigheidje om iemand te bedanken, iets kopen voor een ander geeft ons een goed gevoel over onszelf en het helpt onze relaties te versterken. Aangezien we in het nieuwe jaar voor zoveel mogelijk happy vibes gaan, dagen wij je uit om eens een parfum aan iemand anders cadeau te geven. Neem eens een kijkje op onze giftpagina en laat je inspireren!

4. Ontdek een niche parfumhuis

Draag jij vaak parfums van prestige parfummerken? Denk algemeen bekend, overal verkrijgbaar, populair bij de massa... Denk dan eens outside the box en laat je positief verassen door een parfum van een niche merk. Wist je dat achter deze parfumhuizen vaak een rijke geschiedenis, unieke ideologie of bijzondere parfumeur schuilt? Daarnaast maken ze alleen gebruik van de meest zeldzame, unieke en gedurfde geurnoten. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan niche parfums en daarom is dit voornemen een must.