Floor's Favorieten: Men & Beauty Editie

Floor staat op ons kantoor bekend als één van Parfumado's grootste liefhebbers en weet alles over elk parfum uit ons assortiment, en misschien nog wel meer. Met deze kennis geeft ze onze klanten onder andere persoonlijk geuradvies. Floor is, naast COO, co-founder van Parfumado (verantwoordelijk voor dagelijks operationeel management van het hele bedrijf) & de zus van Martijn, Parfumado's oprichter. Eerder vertelde deze parfumexpert ons wat zij zelf draagt, maar in deze blog vertelt ze over haar top 3 parfums voor mannen én haar favoriete beautyproducten.

Top 3 mannenparfums

1. YVRA - L'Essence de Flamboyance

"Ik houd van klassieke, kruidige mannenparfums. Omdat iedereen vaak afgaat op de opening van een geur, de noten die je de eerste minuut na opspuiten ruikt, moet ik wel een disclaimer erbij vermelden. L'Essence de Flamboyance opent heel intens, maar daarna ontwikkelt dit parfum zich echt als mijn all-time favourite. Hij is ook heel rijk op een sjaal of trui. Altijd als iemand hem draagt, zeg ik er iets van of vraag ik: "Wat draag je?" Het is een redelijk onbekend parfum, dus ik ben altijd verrast als anderen hem ook hebben ontdekt. Ik ken de eigenaar goed, het is een leuke man. Ik promoot zijn parfums graag in mijn vriendenkring. Ik geloof dat ik er inmiddels al 10 cadeau heb gedaan."

2. Hermès - Terre D'Hermès

"Een klassieker, wie kent hem niet? Daarom niet minder goed... Het blijft een heel goed parfum dat niet voor niets zoveel faam heeft wereldwijd. Ik vind het een heerlijke, zomerse geur. Mijn man draagt dit parfum al jaren."

3. Le galion - Sang Bleu

"Ik heb altijd de eer om nieuwe lanceringen te testen. Ik doe dat met veel plezier. Het is altijd weer bijzonder om een sample box van een mooi nieuw niche merk te ontvangen. Sang Bleu van parfumhuis Le Galion was meteen een voltreffer. Het is een kruidig opvallend parfum, en geweldig voor mannen. Ik heb het meteen als parfum van de maand gelanceerd en het kreeg hele goede recensies. Sowieso is Le Galion één van de mooiste parfummerken die ik ken!"

Floor's favoriete beauty producten

Les Bains Guerbois - Flamboyant body oil

"Mijn favoriete beauty product is de Flamboyant body oil. Ik geef het cadeau aan al mijn vriendinnen die moeder worden. Het is echt de lekkerste body olie die er is. Hij ruikt kruidig, naar een Oosters badhuis. Het merk staat voor eeuwenoude tradities en verzorgingsrituelen. De olie trekt snel in en is daarmee ideaal voor je huid."

The BrowGal - The Instatint donker

"Dit is mijn nieuwe verslaving. Zeker nu alle beauty salons dicht zijn. Ik voel me altijd een stuk beter als mijn wenkbrauwen mooi in shape zijn. Met dit borsteltje zijn ze makkelijk in model te brengen, én krijgen ze net dat tintje waardoor ze strak en donker worden. Ik kan echt niet zonder en het is ook een grote hit bij mijn vriendinnen!"