Favorieten van Parfumado's Floor

Floor staat op ons kantoor bekend als één van Parfumado's grootste liefhebbers en weet alles over elk parfum uit ons assortiment, en misschien nog wel meer. Met deze kennis geeft ze onze klanten onder andere persoonlijk geuradvies. Floor is, naast COO, co-founder van Parfumado (verantwoordelijk voor dagelijks operationeel management van hele bedrijf) & de zus van Martijn, Parfumado's oprichter. Benieuwd wat deze parfumexpert zelf draagt? Hieronder haar favorieten!

Narciso Rodriguez - For Her EdP

"Dit is al jaren mijn all-time favoriet. Ik spray hem 4x per dag in de ochtend. Het is een heel vrouwelijk parfum, met citrus, bloemen en hout. Ik dacht altijd dat ik niet van vanille hield in parfums, maar dit parfum heeft heel subtiel vanille in zich. Mijn zusje draagt For Her ook altijd, dus het zal een familie-dingetje zijn. Hij doet het ook goed gecombineerd met mijn tweede lievelings, Molecule 01. Je kan er eigenlijk nooit te veel van opdoen..."

Escentric Molecules - Molecule 01

"Ik kreeg dit parfum jaren geleden als tip van mijn zus, die had 'm ontdekt bij parfumerie Skins in Amsterdam. Dit was jaren geleden, het parfum was toen voor het grote publiek. Het schijnt dat je Molecule 01 vooral bij anderen ruikt, niet bij jezelf. Maar op de een of andere manier ruik ik het parfum wél bij mezelf (sterke neus?). Het is een sensueel parfum, je voelt je krachtig & bijzonder als je 'm draagt."

Layers - Bergamot / Incense

Ik kan heel blij worden van de lente en zomer die in aantocht zijn, de knoppen die uitkomen, de vogeltjes die fluiten, de geluiden van kinderen die op straat spelen. En ik heb het ook heel sterk met geuren. De geur van citrus en zonnebrand zijn bij mij favoriet om een blij gevoel op te roepen. Zie je jezelf al zitten, met een drankje onder een citrusboom op een eiland...? Zo ruikt Bergamot. Het is een parfum dat je kunt mixen, maar ik gebruik hem puur.

Thierry Mugler - Angel

"Toen ik een jaar of 16 was, ging ik altijd naar de Bijenkorf om parfum op te spuiten. De eerste keer dat ik Angel van Mugler opspoot, vond ik hem heel heftig en volwassen, maar niet lekker. Nu vind ik Angel een heel mooi, klassiek vrouwenparfum voor 's avonds, er komt echt iemand binnen als je dat draagt. Het is niet echt subtiel. Als ik door de stad loop pik ik de Angels er zo uit. En altijd denk ik: "ja, hele goede geur!"

Juliette Has A Gun - Mad Madame

"Ik houd van de parfums van Juliette has a Gun. Ze zijn best heftig, maar goed voor 's avonds. Ik gebruik ze af en toe, als ik zin heb om eens af te wijken van mijn andere favorieten. Mad Madame ruikt naar musk, rozen en hout. Het is iets zoeter dan ik normaal kies, maar soms is het leuk om je anders te voelen."