Hero image skin

Blog

Fan van Molecule 01? Probeer de nieuwe varianten!

Geza Schoen is de neus achter de ultramoderne parfums van Escentric Molecules. Sinds 2006, toen hij zijn project begon met de lancering van Molecule 01, dat alleen het Iso E Super-molecuul bevat, is zijn merk een absoluut succes geworden. Het nieuwe concept dat parfums de individuele aspecten van elke huid moeten respecteren, is een mijlpaal in de parfumindustrie. Escentric Molecules is in staat om met elke unieke drager van het parfum te communiceren, waardoor een parfum ontstaat die de geur van onze eigen huid accentueert in plaats van verbloemd.

Hero image skin

Molecule 01Escentric Molecules

Escentric Molecules is ontzettend populair vanwege zijn award-winning parfums. Dit parfumhuis heeft zijn roem in het bijzonder te danken aan parfum Molecule 01. Dit parfum heeft veel fans heeft gecreëerd in de afgelopen jaren en wij begrijpen wel waarom. Wat dit parfum zo uniek maakt, is dat het uit slechts één geur molecuul bestaat, namelijk Iso E Super. Deze molecuul heeft een zachte, houtachtige geur die anders ruikt op iedere huid. Daarnaast is dit molecuul lustopwekkend; het maakt natuurlijke feromonen aan en maakt je aantrekkelijk voor het andere geslacht.

De nieuwe varianten

Ben jij al bekend met Molecule 01? Dan hebben wij goed nieuws! Onlangs heeft Escentric Molecule namelijk drie nieuwe varianten op de bestseller uitgebracht. De lijn krijgt een verlenging die verder gaat dan het Iso E Super-molecuul. Het bijzondere van Molecule 01 wordt vermengd met geurnoten van iris, patchouli en mandarijn. Zo kun je als van ouds genieten van de vertrouwde geur van Molecule 01, maar dan met een vleugje nieuw.

De perfecte versie voor warme dagen. De sappige frisheid van mandarijn vermengt zich met Iso E Super en creëert het perfecte parfum voor liefhebbers van citrusvruchten met karakter. Het parfum is fris, maar toch heeft het een houtachtig en comfortabel facet dat het onderscheidt van de composities die we al kennen. Molecule 01 + Mandarine neemt je mee naar het strand, naar een wandeling in de buitenlucht en naar een zonsondergang op warme zomerdagen.

Het comfortabele aspect van Molecule 01, dat zacht, warm en licht houtachtig is, verandert in een gezellig, poederachtig parfum. De iris laat een subtiele poedersensatie achter op de huid die al geparfumeerd is met Iso E Super, wat de herinnering aan een babygeur oproept. Molecule 01 + iris is verslavend voor diegenen die gepassioneerd zijn door parfums met iris.

Het houtachtige en zachte aspect van Iso E Super krijgt een gedifferentieerde en aardse diepte. Er verschijnt iets huidachtigs en menselijks in dit parfum, alsof je een kasjmier sjaal draagt die niet gewassen is na de vorige winter en nog steeds vertrouwd, maar verrassend ruikt. Dit parfum is perfect voor koudere dagen, wanneer je meer comfort en warmte wil voelen.